sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Sataa sataa ropisee...

Ja märkäähän tuo keli sitten eilen tottakai oli. Sinne menivät ne pääsiäismarkkinat. Vettä tuli taivaalta vähän liikaakin. Nyt on sitten viikko aikaa kuivatella tuotteita oman torin (Luopioisissa) myyjäisiä varten. Toivottavasti onni on paremmin myötä sekä sään että myynnin kannalta.

torstai 2. huhtikuuta 2009

Markkinat lähestyvät...

Ylihuomenna lauantaina on sitten Hämeen linnassa pääsiäismarkkinat. Sinne ollaan lähdössä pienellä porukalla myymään omia tuotteita. Harmi vaan että meillä on ulkopaikka, saamme pahimmassa tapauksessa varjella tuotteitamme tuulelta ja tuiskulta. Toivottavasti nyt kumminkin olisi hyvä sää, aurinko paistaisi ja kauppa kävisi. Välillä tuntuu että ihmiset vain kulkevat ohitse edes kunnolla katsomatta mitä on myynnissä. Tule siis edes hiukan piristämään päiväämme, etsi Kukkian Kädentaitajien teltta ja tule ostoksille... tai vain juttelemaan jos et kiinnostu mitään ostamaan. Meidän pikkutyttökin lähtee mukaan ensimmäisiin ulkomyyjäisiinsä vaikkei ole vielä edes puolta vuottakaan vanha. Sisätiloissa pidetyissä myyjäisissä Ella oli jo alle kaksi kuukautisena. Siispä lauantaina nähdään...?

Halitaanko...

Nyt vain ihan pikaisesti tällainen hiirulaiskortti. Jälleen Rachelle Anne Millerin leimasimet käytössä. Kuva on väritetty puuväreillä ja paperit Basic Grey:ltä. Kulmissa sitten vielä tarrahelmet koristeena.

Kortteja, kortteja ja lisää kortteja

Nämä söpöläiset ovat olleet valmiina jo vähän aikaa, mutta vasta nyt sain laitettua ne tänne esille. Eivätkö olekin aivan super sööttejä nuo kaksi piikikästä kaverusta... ja kengurun poikasetkin äitineen myös.
Siilit, kuten alla oleva kengurukin, ovat Rachelle Anne Millerin kynästä lähtöisin. Paperit ovat myöskin jälleen BG:ltä, paitsi tuossa ylemmässä siili-kortissa olevan pohjapaperin olen itse leimaillut Inkadinkadon kiemura-leimasimella.
BG:n siirtokuvia olen myös yrittänyt saada laitettua näihin kortteihin, kun tuli sellainen siirtokuvalehtiö ostettua.

Lily ja ystävät

Tällä kertaa olisi nyt sitten tämän näköinen kortti valmiina. Leimasimena on Rachelle Anne Millerin Lily-tyttönen. Kuva on tällä kertaa väritetty puuväreillä. Paperit ovat BG:ltä ja kiekura-leimasin Inkadinkadon.
Related Posts with Thumbnails