torstai 28. toukokuuta 2009

Stamp With Fun #8

Tässä päivän kolmas postaus... tämähän menee sitten Stamp With Funin korttihaasteeseen. Leimakuva on Gorjuss girl ja paperit BG:n. Teksti Whiff of Joy.

Friday Sketchers #53

Seuraavaksi tässä olisi nopeasti kortti Friday Sketchersin haasteeseen. Leimakuva ja teksti on Whiff of Joy:lta ja paperit Basic Greyn. Kukkaset on leikelty käsin ja leimakuva, väritetty Promarkereilla, on nostettu koholle tarratyynyillä. Siinäpä se yksinkertaisuudessaan.

Jehkotar CardChallenge #58

Tänään oli jälleen haaste päivä, yritin saada tehtyä kortteja mahdollisimman moneen eri haasteeseen. Tässä niistä ensimmäinen, joka menee Jehkottaren korttihaasteeseen.
Leimakuva tässä kortissa on Leanne Ellisin uudesta setistä ja olen sen värittänyt Promarkereilla. Leimaus jälki jäi hieman huonoksi, joten olen ääriviivoja parannellut mustalla ohuella tussilla. Oikeastaan aika usein tummennan tai korjailen ääriviivoja värityksen jälkeen. Paperit tässä kortissa on Basic Greyn Ambrosia-lehtiöstä ja tuo teksti on jälleen kerran Whiff of Joyn kesäsetistä.

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Promarker haaste #1 päivän toinen kortti

Promarkers: dusky pink, coral, vanilla, apple, moss, blossom, berry red, magenta, cocoa
Tässä siis päivän toinen kortti Promarker haasteeseen. Tämä vain näin pikaisesti kun täytyisi laittaa tyttö nukkumaan. Leimakuva on siis Gorjuss girl ja Paperit BG:n. Tuli tyhjennettyä jämä laatikkoa, noista papereista jää aina tuollaiset kapeat suikaleet kun käytän 12x12cm korttipohjia. Teksti on Whiff of Joyn kesäsetistä.

Promarker haaste #1

Promarkers: dusky pink, pastel pink, coral, agean, berry red, vanilla
Täytyypä tänäänkin postata pari korttia Promarker haasteeseen. Tässä niistä ensimmäinen. Leimakuva on Suzanne Woolcottin käsialaa, söpö Gorjuss girl kakkossetistä. Alareunan pääkallo-boordi on Inkadinkadon leimasetistä ja siinä on käytetty Puffs-kohojauhetta. En tiedä mitä teen väärin, mutta tuon kohojauheen kanssa minulla on hiukan ongelmia. Mustasta tulee osittain harmaa ja valkoista "höttöä" on jokapuolella, siis koko alueella jolle kohojauheen kaadoin. En ole ollut tyytyväinen lopputulokseen vielä kertaakaan, kohonnut jälki myös pyyhkiytyy pois todella helposti. Eihän kortteja tietenkään ole tarkoitus hangata, mutta pitäisi jäljen sentään mielestäni kevyttä siveltimellä sivelyä kestää (olen yrittänyt siistiä ylimääräisiä kummallisia valkoisia höttöjä pois). Paperit ovat basic Greyn ja punainen lappu on roikkolappu tytön vaatteesta. Hieman feikkitikkausta dp:n ympärillä ja yksinkertainen, mutta mielestäni söpö kortti on valmis.
On muuten ensimmäinen leimakuva, jonka koskaan väritin Promarkereilla. Kesti vain ikuisuuden tehdä se kortiksi asti. Vaikka eipä minulla ole niin kovin kauaa näitä promarkereita ollutkaan.

tiistai 26. toukokuuta 2009

Promarker Challenge #1 toinenkin keijukainen

Promarkers: dusky pink, blossom, coral, pastel pink, saffron, vanilla, apple, moss, magenta

Vielä yksi nopea postaus ennen kuin täytyy antaa tytölle ruokaa. Leimakuva on edelleen The Greeting Farmilta ja paperit Basic Greyn. Sen kummempia en tähän korttin viitsinyt laittaa, kun tuo pohjan paperi on jo itsessään niin söpö.

Promarker Challenge #1 jatkuu

Promarkers: dusky pink, blossom, coral, pastel green, apple, lilac, amethyst, magenta, saffron, vanilla

Tämäkin kortti siis osallistuu Promarker-haasteeseen. Leimakuva Greeting Farmilta, teksti Whiff of Joy ja paperi Basic Grey. Hyvin yksinkertainen kortti näin nopealla postauksella.

Promarker Challenge #1

Promarkers: dusky pink, blossom, coral, rose pink, vanilla, saffron

Promarker haaste on vihdoin alkanut. Ensimmäisessä haasteessa sai käyttää mitä tahansa Promarker-tussien sävyjä... ja palkinnot ovat mahtavat. Kisaan saa myös osallistua vaikka kuinka monta kertaa, kun vaan työ on eri. Tässä sitä sitten varmaan pikkuhiljaa postailen näitä kortteja ja osallistun haasteeseen aina uudelleen ja uudelleen... täytyyhän sitä pikkaisen omia voitonmahdollisuuksiaan parantaa.

Tuo leimakuva on The Greeting Farmilta ja paperit on Basic Greyn. Teksti on Whiff of Joyn uudesta kesäsetistä.

torstai 21. toukokuuta 2009

Sketch Saturday #51

Serkkuni on mennyt kihloihin ja tällainen korttihan sitä sitten heille syntyi. Tätäkin korttia tehdessäni olen lyönyt kaksi kärpästä samalla iskulla, käytin pohjana Sketch Saturdayn haasteen luonnosta. Kuva on Greeting Farmilta, ds tämäkin. Vieläkään en ole hankkinut leikkuria noita kukkasia varten, mutta jotenkin tykkään siitä että kukista tulee niin yksilöllisen näköisiä kun ne leikkaa käsin... ja vielä vapaalla kädellä ilman luonnostelua.

Friday Sketchers #52

Lauantaina on kaverin valmistujaisjuhlat ja täytyihän sitä tehdä kortti tottakai itse. The Greeting Farmilta löytyi tällainen juuri aiheeseen sopiva tyttönen. Tämä Anya on ds eli digital stamp...siis maksua vastaan saa ladata tiedoston, josta saa sitten itse tulostella tätä neitosta miten tykkää. Tein kortin Friday Sketchersin haasteen luonnosta mukaillen. Leimakuva on väritetty jälleen Promarkereilla ja paperit ovat BG:ltä. Tuli tuohon pohjaan tuherreltua vielä hopeatussilla ja kimalle/helmiäisliimoilla. Että tällainen tekele siis tällä kertaa.

tiistai 19. toukokuuta 2009

Whiff of Joy challenge #30

Eilen saapui postissa uusi Whiff of Joy Summer kit ja pakkohan sitä oli heti päästä kokeilemaan. Ensimmäisenä otin käyttöön tämän suloisen hieman vintage-henkisen neitokaisen. Samalla tajusin, että ehdin vielä nipin napin mukaan Woj:n korttihaasteeseenkin. Tässä tällainen pikainen tekele siis. Tuo teksti on myös samaisesta kesäsetistä. Paperit ovat Bg:n Eva-paperilehtiöstä.

perjantai 15. toukokuuta 2009

ColourCreate challenge #15

Näin yksinkertainen, mutta todella mieleinen kortti syntyi Colour Createn viikon 15 haasteeseen. Tämän viikon väriyhdistelmänä oli sininen ja vihreä, kuten varmaan tuosta kortistakin voi päätellä. Leimakuva edelleen Gorjuss ja paperit Basic Greyn. Kuvan olen väritellyt Promarkereilla, mistäpä tulikin mieleeni että täytyykin käydä vilkaisemassa mitä värejä Letrasetilla on tällä hetkellä tarjouksessa. Sinnepä siis matka seuraavaksi.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Sugar Bowl challenge #10

Voi harmi kun kuvasta tuli taas aika samea... valo ei vaan enää oikein riittänyt kuvien ottamiseen. Joka tapauksessa tämä kortti on tehty Sugar Bowlin haasteeseen. Eipä tässä tällä kertaa sitten muuta, täytyisi varmaan mennä jo nukkumaan kun pikkuinenkin on unten mailla.

Sketch Saturday #50

Tämä kortti menee Sketch saturdayn haasteeseen. Aika kiva luonnos tuonkin pohjana oli... ja kukissa oli taas väkertämistä, pitäisi varmaan hommata leikkuri. Saa nähdä, koska kyllästyn noihin Gorjuss Girlseihin. Nyt on sellainen vaihe, että teen noista tyttösistä kortteja ja Rachelle Anne Millerin leimasimet ovat lepäämässä. Seuraavaksi vuorossa ovat Whiff of joyn leimasimet, kunhan vain saapuvat postissa.

Jehkotar CardChallenge #56

Tällaisella kortilla osallistun Jehkottaren korttihaasteeseen. Leimakuva on jälleen Gorjuss Girl, en ole nyt muita leimaillutkaan vähään aikaan. Paperit kortissa ovat Laura Ashleyn paperilehtiöstä. Eipä tässä paljon muuta ole sanottavaa, yritän näin vain nopeasti postailla näitä haasteiden kortteja. En ole kyllä ihan varma onko osallistumiseni mennyt oikein kun tuo linkittely ei ole ihan hanskassa. Jos joku voisi näin minulle noviisille kertoa miten kommenttia jättäessä saa kommenttitekstiin lisättyä linkin olisin kovin kiitollinen.
...juu siellähän ne oli selvällä suomen kielellä ohjeet Jehkottaren sivuilla, jopas olen puupää. Oppia ikä kaikki.

Friday Sketchers #51

Tämä on ensimmäinen kortti, jonka tein haastetta varten. Tähän mennessä muut kortit olen tehnyt omaksi huviksi tai myyntiin ja ovat olleet aikas paljon yksinkertaisempia. Valmiin luonnoksen pohjalta väkertäminen oli mukavaa ja toisaalta jotenkin myös haastavaa. Oli aika vaikeaa saada kaikkea luonnoksessa ollutta mahtumaan korttiin. Osittain tuo saattaa johtua siitä että käytän 12,5x12,5cm kokoisia korttipohjia. Leimakuva tuli laitettua hiukan liian ylös, mutta muuten olen tyytyväinen lopputulokseen.
Leimakuva on Gorjuss2-setistä ja paperit Basic Greyn. Pikkukukkasissa oli aikamoinen väkertäminen kun minulla ei ollut niitä varten leikkuria vaan leikkasin saksilla, kokeilin myös paperin reunojen koristelua feikkitikkauksin.

maanantai 11. toukokuuta 2009

Ja taas Gorjuss

Ha haa..jo kolmas päivä perä jälkeen kun saan postattua jotakin, jopas olen ollut ahkera. Taas tuli tehtyä Gorjuss Girl -kortti. Tässäkin on jotain "uhkaavaa" kaiken söpöstelyn alla. Aikamoinen vaahtokarkkihan tuosta tuli. Pohjasta saattaa tarkkaavainen erottaa pääkalloja... eivät näy kuvassa kuitenkaan kovin hyvin.
Kokeilin myös pitsin laittamista tuohon korttiin, mutta totesin taas ettei se oikein ole minun juttuni. Yksinkertaiset jutut näyttävät itse tehtyinä parhailta, vaikka kovasti ihailenkin muiden runsaita kortteja.

sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Gorjuss... pelottavan söpö

Tämä Gorjuss-tyttönen on uudesta setistä. Minulla on tällä hetkellä rajallinen määrä noita Promarker-tusseja, joilla värittelin tuon leimakuvan, niin tyttösestä tuli nyt tämän värinen. Reissussa oli mukana vain tussit, joten en saanut lisäsävyjä liiduista tai vesiväreistä. Tyttösellä on pääkallopinni hiuksissa, joten leimasin kukkaseen lisää samaa tunnelmaa Inkadinkadon rock-henkisellä leimasimella.

lauantai 9. toukokuuta 2009

Ihan eka Gorjuss Girls -kortti

Tässä on ensimmäinen Gorjuss-tyttönen joka pääsi kortiksi asti. Leimasin on Gorjuss Girls1-satsista. Ovat aivan mahtavan söpöjä nuo Suzanne Woolcotin tytöt. Niistä saa niin monen näköisiä vain väritystä muuttamalla. Olen jo väritellyt useampia kuvia valmiiksi ja kokeillut erivärisiä hiuksiakin. Melkeinpä mikä tahansa väri näyttää sopivan näille tytöille... jatkossa sen tulette huomaamaan.
Tällä kertaa en käyttänyt ollenkaan Dp:tä, tuhosin tapettinäytekirjasta yhden sivun tätä korttia varten ja leimasin mustalle kartongille taustatekstileimasimella kuvion kullalla ja valkoisella. Sekin oli sinänsä kokeilu kun tuputin leimasimeen samalla sekä kullan että valkoisen väristä mustetta, näkyvät luonnossa paljon paremmin. Tyttönen on väritetty Promarkereilla.

torstai 7. toukokuuta 2009

Prinssille ja prinsessalle

Tässä tällaiset hiukan epätarkat kuvat kahdesta söpöläisestä. Olen huomannut viimeaikoina etten saa kamerallani oikein minkäännäköisiä kunnollisia kuvia näistä korteista. Vaikka kuinka yrittäisin niin kaikki kuvat ovat yhtä mössöä, josta ei oikein saa mitään selvää. Niin kauan kuin keksin missä on vika (todennäköisesti kuvaajassa, siis minussa) täytyy tyytyä näihin suttuisiin kuviin. Ei siis kannata yrittää katsoa yksityiskohtia, suurentamalla menee vain pahemmaksi mössöksi.
Lily ja Milohan siinä sateenvarjon alla värjöttelevät Rachelle Anne Millerin leimakuvassa. Väritykset tehty akvarellipuukynillä ja vesiväreillä, paperit Basic Greyn, tarrataustaista nauhaa Tiimarista, tarrahelmiä ja tekstiympyrätomaa tekoa. Siinähän sitä reseptiä näihin kortteihin.

Lisää kissoja

Tänäänkin ensin kuvavarastoista ensin pois pari Rachelle Anne Millerin leimakuvaa. Ovat tässä hiukan kuin tuon eilisen postauksen jatkona. Ylempi kuva on väritetty vesiväreillä ja alempi akvarelliliiduilla, paperit (yllätys, yllätys) BG:ltä.

keskiviikko 6. toukokuuta 2009

... pitkästä aikaa koneella

Jopas on taas aikaa vierähtänyt. Tässä sitten näin pikaisesti tällainen tekele. Kortteja ei ole uusia tullut vähään aikaan tehtyä, mutta tänään aamulla leimailin aika moisen kasan uusia väritettäviä kuvia. Tuli tuossa taannoin tilattua aivan ihania Gorjuss Girls-leimasimia ja ne ovat odottaneet rauhassa ez-mountia, jota minulla ei kotona ollut varastossa.
Samalla kun tilasin tuota ez-mountia, niin tuli sitten tilattua myös Promarkereita. Niihin olen nyt sitten aivan ihastunut ja täytyi tänään tilata vielä lisää värejä kun eivät nuo 10 kappaletta tunnu mihinkään rittävän. Jäin siis heti koukkuun. Tulee ihan erilaista jälkeä kuin mitä vesiväreillä/liiduilla/puuväreillä, hiukan sellainen sarjakuvamainen fiilis niistä jää.
Mutta tuon kuvassa olevan kortin leimakuvan olen siis värittänyt vesiväreillä ja paperit ovat Basic Greyn... ja leimakuvahan oli Rachelle Anne Millerin käsialaa.
Related Posts with Thumbnails