torstai 25. kesäkuuta 2009

Leanne Ellis Patience x2

Quickly again two sweet cards. For these I´ve used a Leanne Ellis stamp called Patience. I did some paper piecing again on the jackets and coloured the rest of the image with Promarkers. The sentiment is from Whiff of Joy.
..
Jälleen vain nopea postaus. Tässä pari korttia, joissa kuvana Leanne Ellisin Patience-leima. Tyttöjen takit on leikattu kuviopaperista, muuten kuvat on väritetty Promarkereilla. Teksti on Whiff of Joylta.

Friday Sketchers #57

Just a quick post today as I should be in bed already. This card was made for a challenge at Friday Sketchers. The image is a Leanne Ellis stamp called Time Flies and the papers are from K&Company. I used Promarkers to colour the image and watercolours for the background.
...
Näin nopeasti vain tänään, sillä pitäisi olla jo nukkumassa, aamulla on aikainen herätys. Tämä kortti on tehty Friday Sketchersin korttihaasteeseen. Leimakuva on Leanne Ellisin Time Flies ja paperit K&Companyn paperilehtiöistä. Kuva on väritetty Promarkereilla ja vesiväreillä.

Midnight Madness Sketch Challenge #7

This card is for MMSC7. The image is from The Greeting Farm and I have coloured it with Promarkers. Papers are from Basic Grey.
...
Tämä kortti menee Midnight Madness -korttihaasteeseen. Leimakuva on Greeting Farmilta ja se on väritetty Promarkereilla. Paperit on Basic Greyn Lily Kate -lehtiöstä.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

The Sugar Bowl #13

This card is for The Sugar Bowl. This time the challenge was to use colour "kraft" as well as to follow Lilians sketch. I´m still not quite sure what colour kraft exactly is. Luckily you were allowed to use creams and browns instead. For this card I inked up a Leanne Ellis stamp and used brown ink instead of the black I normally use. I also did some paper piecing which I only recently tried for the first time. The sentiment is from WoJ´s summer set. The dotted paper is from K&Company and the others are some leftover materials of our wedding invitations that I have saved for better use.
...
Tämä kortti on tehty Sugar Bowlin korttihaasteseen. Lilianin luonnoksen lisäksi pyydettiin käyttämään väriä "kraft", josta en vieläkään ole ihan varma mikä vär se tarkalleen on. Onneksi tuon kummallisen kuuloisen värin sijaan sai käyttää myös ruskean ja kerman sävyjä. Valitsin leimakuvaksi Leanne Ellisin Dreamer-leiman ja käytin vaihteeksi ruskeaa mustetta. Käytin myös paper piecing -tekniikkaa, jota kokeilin ekaa kertaa vasta pari päivää sitten. Teksti kortissa on Whiff of Joyn kesäsetistä. Papereina on K&Companyn pilkullista paperia ja ylijäämämateriaaleja toissa kesäisistä hääkutsuista.

Colour Create #20

This weeks colours at Colour Create were strawberry, raspberry, kiwi, tangerine and blackberry and for extra option they wanted to see something fruity. I chose this cute mandarin tree from WoJ´s Summer set as my base to get that fruity aspect covered. I coloured the image with Promarkers and went a little overboard with my doodling on the red paper. So this is what I came up with and it´s safe to say my colours, as you had to choose 3 of those scrummy colours, were red (stawberry), orange (tangerine) and black (blackberry).
...
Tällä viikolla Colour Createn korttihaasteen värit olivat mansikka, vadelma, kiwi, mandariini ja karhunvatukka eli yksinkertaisesti siis punainen, pinkki, vihreä, oranssi ja musta. Lisäksi toivottiin että kortissa olisi jotain "hedelmällistä". Valitsin korttiin leimakuvaksi WoJ:n kesäsetistä söpön mandariinipuun, jota en ollut vielä yhteenkään korttiin saanut mahtumaan. Värittelin kuvan Promarkereilla ja piirtelin kiemuroita pohjan punaiseen paperiin vähän liiallisuuksiinkin asti. Valitsemani värit olivat siis punainen, oranssi ja musta.

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Midnight Madness Sketch Challenge #6

I found this great sketch challenge called Midnight Madness. Thank you Jeni for telling me about it! Do check out the challenge, there is a cash prize to the winner. I inked up this beautiful Gorjuss girl and coloured it with Promarkers. The sentiment is from WoJ´s summer stamp kit.
...
Löysin uuden korttihaasteen, jonka nimi on Midnight Madness. Suuret kiitokset Jenille, joka kertoi siitä minulle. Käykää kaikki katsomassa ja osallistukaa haasteeseen, jaossa on ihan ehtaa rahaa. Leimakuva kortissa on Suzanne Woolcottin Gorjuss girl, jonka olen väritellyt Promarkereilla. Teksti on WoJ:n kesäsetistä.

WoJ Challenge #35

I made this card for this weeks Whiff of Joy Challenge. This weeks theme was paper piecing. Paper piecing was a new technique for me and I had lots of fun making the card. I´m happy with the end result even though I used colours I usually dislike.
...
Tämä kortti on siis tehty Woj:n korttihaasteeseen ja teemana oli "paper piecing". Leimakuva siis piti "pukea" kuviopapereita käyttäen. Uuden tekniikan kokeilu oli hauskaa ja olen tyytyväinen lopputulokseen vaikkakin kortin väritys ei ole ihan mieleinen.

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Colour Create #19

"Blush pink, lilac and mossy green", näin kuului Colour Createn tämän viikon haaste. Tällainen simppeli kortti noita värejä käyttäen sitten syntyi. Leimakuva on Gorjuss girl, ja se on väritetty Promarkereilla. Paperit ovat Basic Greyltä.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

The Sugar Bowl #12

Tämä räväkän värinen kortti syntyi Sugar Bowlin haasteeseen. Luonnoksen oli suunnitellut Lia ja korttiin pyydettiin käyttämään sinistä ja vihreää. Lisäsin värisekoitukseen vielä pinkin ja tällainen kortti siitä sitten syntyi. Kokeilin kortissa myös paria uutta juttua, satiininauha on ronskisti nidottu paikalleen, kukkanen on taiteltu rautalangasta ja kortin reuna on tikattu vaaleansinisellä langalla.
Leimakuva on Suzanne Woolcottin Gorjuss girl ja teksti WoJ:n kesäsetistä. Paperit Basic Greyltä. Kuva on väritetty Promarkereilla.

WoJ Challenge #34

Tämän viikkoiseen Whiff of Joyn korttihaasteeseen syntyi tällainen räpellys, tällä kertaa jopa ajoissa. Kortti on kyllä tehty luonnoksen mukaan vaikkei sitä ensin aivan huomaisi. Koristeiden kanssa meni hiukan överiksi kun vain lisäsin ja lisäsin. Yritin peittää edellisten koristetuherrusten virheitä ja viedä huomiota muualle. Pitäisi osata lopettaa ajoissa.
Leimakuvahan on siis tietysti Whiff of Joylta ja se on väritetty Promarkereilla. Paperit Ovat Basic Greyn Lily Kate -lehtiöstä.

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Rantatunnelmissa

Tein tämän kortin oikeasti Whiff of Joyn korttihaasteeseen, mutta unohdin sen työpöydälle ja myöhästyin tottakai haasteesta. Haasteen teemana oli tällä kertaa "charms", joten käytin kortissani meritähden ja simpukan muotoisia "riipuksia". Liitin ne yhteen paperinarulla ja värittelin Whiff of Joyn kesäsetistä olevan leimakuvan Promarkereilla pohjapapereiden sävyjä käyttäen. Aikas kesäinen kortti tästä mielestäni tuli. Paperit ovat Basic Greyn Lily Kate-lehtiöstä.

perjantai 12. kesäkuuta 2009

Sketch Saturday #54

Sain vihdoin valmiiksi tämän kortin Sketch Saturdayn haasteeseen. Mandyn luonnos oli mukavan yksinkertainen. Söpö Gorjuss girl on väritetty Promarkereilla. Tekstileima on Whiff of Joyn kesäsetistä ja taustapaperi K&Companyn Brenda Walton Maison lehtiöstä, harmahtava paperi on Laura Ashley-paperilehtiöstä. Pari kolme kukkasta ja satiinirusetti kruunaavat koko komeuden... siinäpä se kortti sitten.

torstai 11. kesäkuuta 2009

"There is a new seriff in town..."

Pikkuinen ja tomera seriffi Ian laittaa lainsuojattomat ojennukseen... Tuo Greeting Farmin leimakuva sopi kuin nakutettu hommaamieni K&Companyn papereiden kaveriksi. Kortissa on jotenkin villin lännen nostalgista tunnelmaa. Cowgirl Anya odottaa vielä työpöydällä pääsyä toimintaan mukaan.

Friday Sketchers #55

Jopas se aika on lentänyt ohi nopeasti, meni monta korttihaastetta sivu suun kun en ehtinyt askartelupöydän ääreen minuuttia kauemmaksi istua. Tässä kumminkin Friday Sketchersin haasteeseen tällainen nopea räpellys. En ole täysin tyytyväinen, melkein jo päätin jättää julkaisematta. Leimakuva on The Greeting Farmin, papereita useammalta valmistajalta ja nauhat on ostettu joskus Tiimarista.

torstai 4. kesäkuuta 2009

Sketch Saturday #53

Päivän toinen haastekortti on tehty Sketch Saturdayn luonnoksen pohjalta. Leimakuva on Gorjuss girl, ja se on väritetty Promarkereilla ja vesiväreillä. Paperit on BG:n ja teksti WoJ:n kesäsetistä. Koristeena on vielä organzanauhaa ja kolme helmeä. Teksti ja leimakuva on korotettu pohjasta tarratyynyillä.

Friday Sketchers #54

On hiukan pitänyt kiireitä, mutta tänään oli niin kurja sää ettei viitsinyt paljoa nenäänsä ulos pistää. Jäi sitten pikkaisen aikaa tehdä pari korttia. Ensimmäinen menee Friday Sketchersin haasteeseen. Leimakuva on Whiff of Joyn kesäsetistä, samoin kuin myös tekstikin, ja paperit Basic Greyn. Kuva on väritetty Promarkereilla.

maanantai 1. kesäkuuta 2009

Sugar Bowl #11

Vielä yksi kortti näin pikaisesti. Tämä on tehty Sugarbowlin korttihaasteeseen. Leimakuva on Gorjuss girl, teksti WoJ ja paperit K&Company.

Whiff of Joy Challenge #32

Whiff of Joyn korttihaasteessa pyydettiin tällä kertaa tekemään kortti käyttäen kahta väriä: sinistä ja ruskeaa. Siitäpä sitten syntyi tämä yksinkertainen kortti. Leimakuvahan on WoJ:n kesäsetistä, samoin kuin tekstikin. Paperit jälleen BG:lta.

Colour Create #17

Jopas se aika on taas mennyt nopeaan, on jo monta päivää edellisestä postauksesta. Sää on tässä parina päivänä ollut niin mahtava ettei paremmasta väliä. Tässä kuitenkin Colour Createn haasteeseen valmistamani kortti. Väriyhdistelmä oli tällä kertaa lemon, pink sorbet ja chocolate. Leimakuva ja teksti ovat Whiff of Joylta ja paperit BG:lta.
Related Posts with Thumbnails