tiistai 31. maaliskuuta 2009

Vaaleanpunaista...

Sain vihdoin otettua kuvia tekemistäni korteista. Tässä nyt sitten tällainen viritelmä. Ovat tosi söpöjä nuo tyttö ja poika, tosin taitavat kumpikin näyttää enemmän tytöiltä... taitaa olla värityksen valinnalla suurin merkitys. Olen väritellyt noita kuvia valmiiksi jo varmaan kymmenen, saa nähdä koska saan kaikki korteiksi asti. Tässä kortissa kuva on väritetty vesiväreillä.

Leimasin on Rachelle Anne Millerin Lily and Milo-sarjasta (Stampavie) ja paperi Basic Greyn Eva-lehtiöstä. Tuo tekstiympyrä on omaa tuotantoa, kun en raaskinut hommata Circle it-leimasimia. Satuin keksimään, että voisin kokeilla Freehandillä noiden ympyröiden tekoa. Kävihän se niinkin ja saan ainakin sellaiset tekstit kuin itse haluan. Koristelin ympyrää vielä siirtokuvalla, joka löytyi BG:n Eva rubon-lehtiöstä. Sitten päälle hiukan nauhaa ja... aika yksinkertainenhan tuosta tuli, mutta on ainakin minun näköiseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hi! Thanks for stopping by and taking the time to leave a comment. I soooo very much appreciate every single one of them.
xxxTanja

Related Posts with Thumbnails