keskiviikko 6. toukokuuta 2009

... pitkästä aikaa koneella

Jopas on taas aikaa vierähtänyt. Tässä sitten näin pikaisesti tällainen tekele. Kortteja ei ole uusia tullut vähään aikaan tehtyä, mutta tänään aamulla leimailin aika moisen kasan uusia väritettäviä kuvia. Tuli tuossa taannoin tilattua aivan ihania Gorjuss Girls-leimasimia ja ne ovat odottaneet rauhassa ez-mountia, jota minulla ei kotona ollut varastossa.
Samalla kun tilasin tuota ez-mountia, niin tuli sitten tilattua myös Promarkereita. Niihin olen nyt sitten aivan ihastunut ja täytyi tänään tilata vielä lisää värejä kun eivät nuo 10 kappaletta tunnu mihinkään rittävän. Jäin siis heti koukkuun. Tulee ihan erilaista jälkeä kuin mitä vesiväreillä/liiduilla/puuväreillä, hiukan sellainen sarjakuvamainen fiilis niistä jää.
Mutta tuon kuvassa olevan kortin leimakuvan olen siis värittänyt vesiväreillä ja paperit ovat Basic Greyn... ja leimakuvahan oli Rachelle Anne Millerin käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hi! Thanks for stopping by and taking the time to leave a comment. I soooo very much appreciate every single one of them.
xxxTanja

Related Posts with Thumbnails