maanantai 7. joulukuuta 2009

WoJ Challenge #58Arrrrgh! I hate this grey and rainy weather....it makes taking decent pictures impossible. Well I guess this (and that earlier one) will have to do. So here´s my entry for the Whiff of Joy Challenge, where there was a lovely sketch to follow. I used this cute Herb snowman for my card and coloured it with Promarkers. The papers are from Basic Grey´s Eskimo Kisses paper pad, same as in that earlier card. The card looks much better in real life, take my word for it.

...

Voi p.........! Menee hermot tähän tyhmään sateiseen ja harmaaseen keliin, ei pysty millään ottamaan hyviä kuvia. Mistäköhän saisi ostettua luonnonvalo/kirkasvalolampun (tai mikä nyt onkaan) valokuvausta varten, sellaisen pöytäversion, jos joku sattuu tietämään niin kertokaa ihmeessä. Niin siis tämä korttihan menee Whiff of Joyn haasteeseen. Leimakuvan värittelin Promarkereilla ja paperit on Basic Greyn Eskimo Kisses lehtiöstä.

2 kommenttia:

  1. Mun päivänvalolampusta on blogissani postaus - otsikolla päivänvalolamppu, löydät, jos kiinnostus heräsi. Lamppua olen aina mennen tullen muistanut kehua, on nimittäin ollut rahanarvoinen hankinta, vaikka se ensin kirpaisikin. Sen alla on hitsin hyvä askarrella, ei päätä, eikä silmiä särje ja valokuvaus onnistuu mielestäni hyvin. Kaikki omat kuvat blogiini kuvaan sen alla, tosin mulla on käytössä huono digipokkari automaattiasetuksilla, enkä omista mitään kuvankäsittelyohjelmia ja kaiken lisäksi olen todella surkea kuvaaja:)

    VastaaPoista
  2. Väliäkös tällä sateisella ja harmaalla säällä kun sun korttisi on niin piristävän värikkäitä:)
    Ihana kortti tämäkin!

    VastaaPoista

Hi! Thanks for stopping by and taking the time to leave a comment. I soooo very much appreciate every single one of them.
xxxTanja

Related Posts with Thumbnails