maanantai 27. heinäkuuta 2009

Stamp with Fun #17

So my maternity leave has ended, last friday was my first day back at work. This means I no longer have much time to do any crafting. I promise I´ll try to get something done every week, maybe daily on some occasions (I´ll have my summer vacation in September), so please do pop by often.
But let´s get back to business... this card goes to the Stamp with Fun challenge. This time the theme was "pearls", which I didn´t exactly have and used liquid pearls instead. The image is a Gorjuss girl from the first set.
...
Äitiyslomani loppui ja viime perjantaina oli eka työpäivä. Ei oikein jää enää aikaa askarteluille, onneksi syyskuussa on kesäloma. On se kiva kun lomat kertyy "lomailemalla". Yritän kuitenkin saada jotain aikaiseksi joka viikko, joten mielellään voi täällä blogissani käydä kurkistelemassa ja vielä mieluummin jättämässä myös kommentteja.
Mutta kai se täytyy vihdoin mennä itse asiaan... siis tämä korttihan menee Stamp with Funin korttihaasteeseen, jossa tällä kertaa oli teemana "helmet". Minultahan ei tietenkään tällä hetkellä löytynyt varastoista helmiä, muuta onneksi keksin käyttää helmiäisliimaa (ei ole huijausta, eihän). Leimakuva on ihanainen Gorjuss girl ekasta setistä.

1 kommentti:

  1. lovely card !!!love the sweet image. thanks for joining in our challenge.
    big hugs tina46
    swf-team

    VastaaPoista

Hi! Thanks for stopping by and taking the time to leave a comment. I soooo very much appreciate every single one of them.
xxxTanja

Related Posts with Thumbnails